Privacy πολιτική

Αυτός ο δικτυακός τόπος ανήκει στην Bigshopper B.V., που βρίσκεται στη διεύθυνση Hereweg 95 9721 AA Groningen (Κάτω Χώρες) και είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, όπως αναφέρεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου. Η Bigshopper είναι εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Groningen με αριθμό Επιμελητηρίου: 72518529.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Bigshopper B.V., Hereweg 95 9721 AA Groningen (Κάτω Χώρες) +31(0)502112609

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται το Bigshopper

Bigshopper επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή/και επειδή μας έχετε παράσχει τις πληροφορίες αυτές. Ακολουθεί επισκόπηση των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε:

  • Όνομα και επώνυμο
  • Λεπτομέρειες διεύθυνσης
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Διεύθυνση IP
  • Άλλα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε ενεργά, για παράδειγμα με τη δημιουργία προφίλ σε αυτόν τον ιστότοπο, με αλληλογραφία και μέσω τηλεφώνου.
  • Δεδομένα τοποθεσίας
  • Δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπό μας
  • Δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά σας κατά την πλοήγησή σας σε διάφορους ιστότοπους (π.χ. επειδή η εταιρεία αυτή είναι μέλος ενός δικτύου διαφημίσεων)
  • Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και τύπος συσκευής
  • Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού (εάν αυτός μας κοινοποιείται)

Ειδικά ή/και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Ο ιστότοπός μας ή/και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με επισκέπτες του ιστότοπου που είναι κάτω των 16 ετών, εκτός εάν έχουν την άδεια των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ένας επισκέπτης είναι μεγαλύτερος των 16 ετών. Ενθαρρύνουμε τους γονείς να εμπλέκονται στις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών τους, προκειμένου να αποτρέψουμε τη συλλογή δεδομένων για παιδιά χωρίς τη γονική συγκατάθεση. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα σχετικά με ανήλικο χωρίς αυτή την άδεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω[email protected], και θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Για ποιο σκοπό και βάσει ποιας αρχής το Bigshopper επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

Bigshopper επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου ή/και του διαφημιστικού μας φυλλαδίου
  • Για να μπορούμε να σας καλέσουμε ή να σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών μας
  • Για να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας
  • Bigshopper αναλύει τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο, προκειμένου να βελτιώσει τον ιστότοπο και να προσαρμόσει το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών στις προτιμήσεις σας
  • Bigshopper παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας κατά την πλοήγησή σας σε διάφορους ιστότοπους, με τους οποίους ευθυγραμμίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με τις ανάγκες σας.
  • Bigshopper επεξεργάζεται επίσης προσωπικά δεδομένα όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το κάνουμε, όπως πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τη φορολογική μας δήλωση.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Bigshopper λαμβάνει αποφάσεις βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας για θέματα που μπορεί να έχουν (σημαντικές) συνέπειες για τους ανθρώπους. Πρόκειται για αποφάσεις που λαμβάνονται από προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, χωρίς να παρεμβαίνει κάποιο άτομο (π.χ. υπάλληλος του Bigshopper). Το Bigshopper χρησιμοποιεί τα ακόλουθα προγράμματα ή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών: Google Ads, Google Analytics και Facebook.

Google Πολιτική δεδομένων χρήστη υπηρεσιών API

BigshopperΗ χρήση των πληροφοριών που λαμβάνονται από τα API του Google και ο τρόπος με τον οποίο τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή τηρούν την Πολιτική δεδομένων χρήστη των υπηρεσιών API τουGoogle , συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων περιορισμένης χρήσης.

Google Cookies ανάλυσης

Bigshopper χρησιμοποιεί το Google Analytics για την ανώνυμη συλλογή δεδομένων επισκεψιμότητας από τους επισκέπτες. Αυτή η μέτρηση βασίζεται σε cookies και χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που διατηρεί το Google Analytics για εσάς μπορείτε να βρείτε στο Κέντρο βοήθειαςGoogle . Μπορείτε επίσης να βρείτε το πλήρεςαπόρρητο στη διεύθυνση Google. Περιέχει όλες τις πληροφορίες που συλλέγει το Google για εσάς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που διατηρεί το Google Analytics για εσάς μπορείτε να βρείτε στοGoogle Κέντρο Analytics Privacy.Μπορείτε επίσης να βρείτε το πλήρεςGoogle Privacyστο Google. Περιέχει όλες τις πληροφορίες που συλλέγει το Google για εσάς.

Remarketing cookies

Bigshopper διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί επαναληπτική αγορά (που ονομάζεται επίσης επαναληπτική στόχευση). Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας τοποθετεί ένα cookie όταν επισκέπτεστε το Bigshopper.com ή μία από τις υποσελίδες. Αυτό το cookie εξασφαλίζει ότι θα βλέπετε διαφημίσεις σε εξωτερικούς ιστότοπους σχετικά με το Bigshopper.com. Εάν δεν σας αρέσει αυτό, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτές τις διαφημίσεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας Network Advertising Initiative.

Στον ιστότοπο της Πρωτοβουλίας Διαφήμισης Δικτύου μπορείτε να διαγραφείτε κάνοντας κλικ στην επιλογή "επιλέξτε όλα". Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή "υποβολή" για να διαγραφείτε για όλες τις μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες που προσφέρουν επαναληπτική αγορά/επαναστόχευση.

Απενεργοποίηση των Cookies

Εάν αντιτίθεστε στη χρήση των cookies, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστότοπο των προγραμματιστών του προγράμματος περιήγησής σας.

Προκειμένου να δοθεί στους επισκέπτες του ιστότοπου μεγαλύτερη επιρροή, το Google έχει αναπτύξει το Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Αυτό το πρόσθετο εμποδίζει την αποστολή δεδομένων σχετικά με την επίσκεψή σας στο Google Analytics. Το Google Analytics Opt-out Browser Add-on δεν εμποδίζει την αποστολή πληροφοριών σε άλλα λογισμικά ανάλυσης ιστού.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα;

Bigshopper δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες περιόδους διατήρησης για τις ακόλουθες (κατηγορίες) προσωπικών δεδομένων: Google Analytics 50 μήνες, Google Ads μέγιστο 540 ημέρες, Facebook μέγιστο 365 ημέρες.

Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους

Bigshopper δεν θα πουλήσει τις πληροφορίες σας σε τρίτους και θα παράσχει αυτές τις πληροφορίες μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της συμφωνίας μας μαζί σας ή για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση. Με τις εταιρείες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας κατ' εντολή μας, συνάπτουμε συμφωνία εκτελούντος την επεξεργασία για να διασφαλίσουμε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας. Bigshopper παραμένει υπεύθυνο για αυτές τις εργασίες επεξεργασίας.

Cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Bigshopper χρησιμοποιεί λειτουργικά, αναλυτικά και cookies παρακολούθησης. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά αυτόν τον ιστότοπο. Bigshopper χρησιμοποιεί cookies με καθαρά τεχνική λειτουργία. Αυτά διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί σωστά και ότι, για παράδειγμα, οι προτιμώμενες ρυθμίσεις σας απομνημονεύονται. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για την καλή λειτουργία του ιστότοπου και τη βελτιστοποίησή του. Επιπλέον, τοποθετούμε cookies που παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής σας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπό μας, σας ενημερώσαμε σχετικά με αυτά τα cookies και σας ζητήσαμε την άδεια για την τοποθέτησή τους. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα cookies, ρυθμίζοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μην αποθηκεύει πλέον cookies. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που είχαν αποθηκευτεί προηγουμένως μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Σε αυτόν τον ιστότοπο τοποθετούνται cookies και από τρίτους. Αυτά είναι, για παράδειγμα, διαφημιστές ή/και εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προβολή, διόρθωση ή διαγραφή δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να δείτε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Bigshopper και έχετε το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας υποβάλετε αίτημα για να στείλουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε από εσάς σε ηλεκτρονικό αρχείο σε εσάς ή σε άλλον οργανισμό που έχετε υποδείξει. Μπορείτε να στείλετε αίτημα για έλεγχο, διόρθωση, διαγραφή, μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή αίτημα για ακύρωση της συγκατάθεσής σας ή αντίρρηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected]. Για να διασφαλίσουμε ότι το αίτημα πρόσβασης έχει υποβληθεί από εσάς, σας ζητάμε να στείλετε μαζί με το αίτημα ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας. Σε αυτό το αντίγραφο, μαυρίστε τη φωτογραφία διαβατηρίου σας, την MRZ (machine readable zone, η λωρίδα με τους αριθμούς στο κάτω μέρος του διαβατηρίου), τον αριθμό διαβατηρίου και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Αυτό γίνεται για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Απαντάμε το συντομότερο δυνατό, αλλά εντός τεσσάρων εβδομάδων, στο αίτημά σας. Bigshopper θέλει επίσης να επισημάνει ότι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε καταγγελία στην εθνική εποπτική αρχή, την ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Πώς διασφαλίζουμε τα προσωπικά δεδομένα

Bigshopper λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την αποτροπή κατάχρησης, απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ανεπιθύμητης αποκάλυψης και μη εξουσιοδοτημένης τροποποίησης. Εάν θεωρείτε ότι τα δεδομένα σας δεν είναι σωστά ασφαλισμένα ή υπάρχουν ενδείξεις κακής χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο[email protected]

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή πιστεύετε ότι το Bigshopper δεν συμμορφώνεται με την παρούσα πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.